Tennisschool Grip

Tennisschool Grip

Tennisschool Grip

Tennisschool Grip

Visie

Jeugd:
Tennisschool GRIP ziet dat sport naast beweging, een grote bijdrage kan leveren aan sociale vaardigheden van kinderen. Sportief gedrag en positief omgaan met elkaar op en naast de baan, is wat in de lessen naar voren komt.
Plezier staat voorop, Tennisschool GRIP vindt dat veiligheid en vertrouwen de basis moet zijn voor ieder kind om zich prettig te voelen. Ieder kind is uniek en mag zichzelf zijn. De kaders in de trainingen zijn duidelijk om die veilige sfeer te creëren.
De tennisvaardigheden worden op een speelse manier vanuit de jongste jeugd opgebouwd. Tennisschool GRIP vind het belangrijk dat kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen.
Niet prestatie gericht, maar taakgericht met kinderen en jongeren werken aan hun ontwikkeling, zorgt ervoor dat kinderen lol blijven houden in het spel en het beste uit zichzelf kunnen halen.

“Samen werken, samen leven, samen sporten”

Volwassenen:
Tennisschool GRIP stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van het tennisspel door middel van het vergroten van het zelfbewustzijn.
Om je te ontwikkelen heb je lef nodig, het lef om fouten te durven maken. Met andere woorden ‘goede fouten’ bestaan. Tennisschool GRIP werkt taakgericht,waarbij ontwikkeling en plezier centraal staan. Dit geeft tennissers meer vrijheid in het spel. Vaak wordt een bal binnen de lijnen gespeeld in de hoop dat de tegenstander een fout maakt. Je kan ook een spel ontwikkelen om het punt af te dwingen. Dit maakt het spel leuker en dynamischer. Voor veel tennissers is het tennisveld een slagveld geworden en Tennisschool GRIP wil door bewustwording van mentale aspecten, mensen hun speelveld teruggeven.